Dječji vrtić Grigor Vitez “GRIGOR”, Perkovčeva 88/1, Samobor

Radno Vrijeme 6,00 – 17,30
Objekt je izgrađen 1979.godine, posjeduje urednu dokumentaciju. Zbog potreba djece i roditelja 1989.g. izvršena je dogradnja objekta, te danas radi u 13 dnevnih boravaka. Centralni objekt uz 13 soba dnevnih boravaka sa sanitarnim prostorijama ima i dvoranu za tjelesno vježbanje, namjenski upravni dio, centralnu kuhinju, skladišni prostor, te kotlovnicu na gradski plin i adaptirani prostor za garažu.

I. Jaslička skupina

I/II.. Jaslička skupina

II. Jaslička skupina

II. Jaslička – mlađa skupina

Mlađa skupina

Mlađa-srednja skupina

Mlađa-srednja skupina

Srednja I.starija

Srednja I.starija

I.starija

II.starija / I.starija

II.starija

Srednja – mlađa skupina

Program Predškole, 1. skupina

Pon/Srije/Čet – prvo polugodište Pon/Srijeda  – drugo polugodište Vrijeme trajanja programa-16.15 -19.15

Dječji vrtić Ogledalce, Ulica Ivice Sudnika 11, Samobor

Radno Vrijeme 6,45 –  17,00
Objekt je izgrađen 2009.godine. Područni vrtić uz 3 sobe dnevnih boravaka sa sanitarnim prostorima i garderobama za djecu ima i kuhinju, zbornicu, natkrivenu terasu uz sve tri sobe dnevnih boravaka.

II. Jaslička skupina-mlađa

Srednja I.starija

II.starija / I.starija

Dječji vrtić Maslačak, Mirnovečka bb, Kladje, Samobor

Radno Vrijeme 6,30 – 17,00
Objekt je izgrađen 2009.godine. Objekt Kladje je 2011.g. proširen za 1 odgojnu skupinu (soba dnevnog boravka, sanitarni prostor, garderobe), te sada ima 4 sobe dnevnog boravka. Uz 4 sobe dnevnih boravaka u prizemlju vrtića nalaze se natkrivene terase. Uz vrtić uređeno je i opremljeno igralište za djecu vrtičke dobi te posebno igralište za jaslice.

I./II.jaslička skupina

Srednja I. starija skupina

Mlađa II.jaslička skupina

Dječji vrtić Tulipan, M.Bogovića 3, Galgovo

Radno Vrijeme 6,30 – 17,00
Objekt je izgrađen 2004.godine. Namjenski je građen za dvije odgojne skupine. Prostor u prizemlju sastoji se od sobe za dnevni boravak djece, kupaonice, garderobe za djecu, kuhinje, sanitarija. Uz sobu dnevnog boravka nalazi se i natkrivena terasa, površine 41,20 m2. Kotlovnica vrtića je na struju uz svu potrebnu opremu. Uz vrtić uređeno je i opremljeno igralište za djecu. 2012.godine izvršena je kompletna adaptacija terase i nadstrešnice na katu objekta te fasade i ograde vrtića.

Mješovita mlađa skupina

Mješovita starija skupina

Dječji vrtić PAVUČNJAK

Stara karlovačka 6A, Pavučnjak

Radno Vrijeme 6,30 – 17,00

Mješovita mlađa skupina

Mješovita starija skupina

Dječji vrtić Antuntun, Željka Kovačića 4, Samobor

Radno Vrijeme 6,30 –  17,30
Objekt je izgrađen 2013.godine. Namjenski je građen za 6 odgojnih skupina. Svaka od 6 soba dnevnih boravaka ima 80 m2 te se uz svaku sobu nalazi i natkrivena terasa. Novi vrtić uz 6 soba dnevnih boravaka sa sanitarnim prostorijama ima i dvoranu za tjelesno vježbanje. Ima i namjenski dio za odgojitelje i stručne suradnike – soba za odgajatelje, soba za logopeda,defektologa,pedagoga i psihologa te zdravstvenog voditelja. U gospodarskom dijelu vrtića nalazi se kuhinja, skladišni prostor,garderobe za osoblje vrtića,dvije prostorije za pranje i šivanje te kotlovnica na gradski plin. Uz vrtić uređeno je i opremljeno igralište za djecu jasličke i vrtićke dobi.

I. jaslička

II. Jaslička skupina

Mlađa-srednja skupina

Srednja skupina

I./II. Starija

II.starija skupina

Dječji vrtić Krijesnica, Molvička 46 a, Molvice

Radno Vrijeme 6,30 – 17,00
Objekt je izgrađen 2024. godine. Namjenski je građen za 3 odgojne skupine. Svaka od 3 sobe dnevnih boravaka ima 60 m2 te se uz svaku sobu nalazi i natkrivena terasa. Novi vrtić uz 3 sobe dnevnih boravaka sa sanitarnim prostorijama ima i polivalentnu dvoranu za tjelesno vježbanje. Ima i namjenski dio za odgojitelje i stručne suradnike te zdravstvenog voditelja. U gospodarskom dijelu vrtića nalazi se distribucijska kuhinja, skladišni prostor, garderobe za osoblje vrtića, prostorija za pranje te kotlovnica. Uz vrtić uređeno je i opremljeno igralište za djecu jasličke i vrtićke dobi.

Jaslička mješovita skupina

Srednja mješovita skupina

Starija mješovita skupina